El Clúster d'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) orgabnitza una jornada sobre digitalització d el'energia en el marc de l'IoTSWC. 

La sessió  s'inclou dins de les activitats previstes a l'entorn de  l'Àrea estratègica de Digitalització de l'energia que fou identificada en el marc del nou Pla estratègic del CEEC.

La jornada, que s'ha organitzat com un Side Event del IoTSWC 2018, ha comptat amb la col·laboració de  Fira de Barcelona i d'ACCIÓ, ha tractat sobre els reptes i oportunitats de la digitalització d el'energia, ha comptat amb l'assistència de més de 100 professionals del món de l'energia.

Hi han participat diverses empreses sòcies del CEEC que han exposat les seves visions i experiències respecte del repte i les oportunitats que suposa la digitalització d el'energia, la intel·ligència artificial, el Big Data,... en sectors com l'industrial i els serveis.

La jornada ha estat presentada per en Francesc Ribera, gerent del CEEC i ha comptat amb la presència d'Àlex Brossa, gerent del Packaging clúster, que ha moderat la taula rodona en la que han participat les empreses Energisme, COMSA, DEXMA, Gemweb i Seinon.

La jornada ha finalitzat amb un debat amb els assistents en el que s'ha posat d e manifest l'interès que suscita aquest assumpte així com els desafiaments que també comporta.