Grup Carles Enginyeria i sostenibilitat s’incorpora al Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya


● És l’única empresa de l’Anoia que en forma part

● Aquest ens format per 130 entitats privades i públiques de Catalunya té com a objectiu impulsar l’àmbit de l’eficiència energètica


Grup Carles Enginyeria i sostenibilitat s’ha incorporat al Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, que agrupa a més de 130 empreses i entitats públiques dels àmbits tecnològic, de recerca, institucional, regulador, industrial, informatiu i de negoci. El Clúster té l’objectiu d’impulsar l’àmbit de l’eficiència energètica tot reforçant-ne el sector i millorant-ne la projecció exterior, incrementar la competitivitat de les empreses que en formen part, establir sinergies entre elles o afavorir la innovació o la formació dels professionals del sector, entre d’altres.


El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya és una agrupació empresarial sense ànim de lucre que agrupa organitzacions que, dins de les seves activitats ofereixen, promocionen o desenvolupen productes o serveis relacionats amb l’eficiència energètica en els camps dels edificis, la mobilitat, els erveis públics, la indústria o la formació.


Grup Carles Enginyeria i sostenibilitat és la primera empresa de l’Anoia que s’incorpora al Clúster que enguany celebra el seu desè aniversari. La presència de Grup Carles Enginyeria i sostenibilitat ja es va fer efectiva el passat 24 de maig en el decurs de l’Assemblea General de l’entitat a la qual hi va assistir la responsable de Grup Carles Enginyeria i sostenibilitat, Maite Torres. Prenent part en el clúster, Grup Carles potencia la seva àrea dedicada a l’energia i la sostenibilitat participant en un dels agents més importants d’aquest sector al nostre país. 

Aquesta aliança li permetrà conèixer de primera mà les novetats, aportar la seva llarga experiència basada en la sostenibilitat, la cura del medi ambient i l’economia circular, així com participar en els debats sobre el futur del sector.


Grup Carles Enginyeria i sostenibilitat està format per un equip tècnic especialitat i multidisciplinari que compta amb l’aval de 50 anys d’experiència al servei de particulars, empreses i institucions, en l’àmbit de l’enginyeria i la sostenibilitat, buscant la solució més idònia per a cada projecte.